GS1 HEALTHCARE SUMMIT 2020, 17-19 ноември 2020г.

Глобални стандарти за глобално здравеопазване.

От 17-19 ноември 2020г. в онлайн среда ще се проведе среща на високо равнище GS1 HEALTHCARE SUMMIT 2020.

Събитието се организира от Международната организация GS1 и ще се проведе в 3 (три) последователни дни. Във фокуса на вниманието ще бъдат иновативни проекти, свързани с веригите на доставка и проследяването в условията на пандемия и несигурността породена от нея.

Ще бъде разгледана ролята на глобалните стандарти в условията на криза за осигуряване на качество на данните и споделянето на данни за нуждите на проследимост на лекарствата по веригата за доставка, за уникалната идентификация на медицински изделия (UDI), внедряването в болници, клинични изпитвания и цифрови технологии в здравеопазването.

Във всеки от дните на срещата са предвидени по 2 целеви сесии (сутрешна и следобедна) с продължителност 2 часа. Сесиите ще бъдат записаните и ще бъдат достъпни за регистрираните участници след края на събитието.

Лектори по отделните теми са: Mrs. Sinead Moran, Special Feeds Unit Manager в CHI at Temple Street; Dr. Moffatt-Bruce, cardiothoracic surgeon, Chief Quality and Patient Safety Officer в Ohio State University Medical Center;  Mr.Grant Courtney, Pricipal consultant (on behalf of EFPIA); Mr.Scott Mooney, Vice President, Distribution Operations – Supply Chain Assurance, McKesson Corporation; Mrs.Kathy Wengel, Executive Vice President & Chief Global Supply Chain Officer for Johnson & Johnson и други.

Повече информация за събитието, както и възможност за регистрация може да намерите на адрес: https://www.gs1.org/industries/healthcare/online-summit. Събитието е безплатно за представители на болници и регулаторни органи.

 

При интерес към събитието и повече информация, моля да се обръщате към Д. Димитрова, експерт в GS1 България на тел. 02/8117 433 и  desislava.dimitrova@gs1bg.org